Bitterbergknapp i melke-tralla og

MelketrallaMelketralla har fungert som blomster-potte, de siste 15 årene. Jeg fyller på jord som dressing og kakao-flis, for at jorda som blir næring eller følger med vannet ut av trekassen, skal erstattes. Så vannes den godt innimellom og den svarer på sin måte med å blomstre over kanten… Her står den foran Eikeplommene.

 

Luke trenger en nesten ikke, det er kanskje 1 til 2 løvetenner pr. sommer som forsøker å finne en plass, men de blir fort bortvist. Det blir fort tett av røtter så det er en av årsakene til at det er vanskelig for andre frø å feste seg.

Bitterbergknapp-ampel Her henger Bitterbergknapp i ampel og bildet ble tatt etter at blomstringen var ferdig. Jeg klipper bort de stjerneformede visne blomstene, for å ha noe dekorativt sammen med de andre blomstrende.