Mose-rose med lys rosa enkle blomster

Mose-rose-red

Ved et gjerde står en mose-rose som strekker seg mot himmelen med sine 2,5 meter lange grener. Den er blomsterrik og dekorativ, men som alle andre håper jeg den blomstrer lenger enn det den gjorde i år.
Blomstrer med lys rosa enkle blomster.

 

Med for mye regn i blomstringen blir det lite en får med seg av denne nydelige blomsten. Jeg satt “litt” ute selv om det regnet, men det ble ikke helt det samme.

Husk å ikke plante disse robuste nydelige plantene for grunt. Planten trenger mye næring for jorda rund planten ser ut til å synke fort. En må fylle på med god jord med næring så de blir ennå finere til neste år… Kakao-flis holder på fuktigheten rundt planten om du legger på et godt lag. Ca 4 cm tykt lag rundt planten. Tips kan være å tenke på plante-pottens størrelse, når du planter den i bakken, for ikke å sløse med flisa…

Til neste år skal jeg forsøke å finne navnet for roserein.no har en oversikt over moseroser så det må testes til neste års blomstring…