Dryppslanger…


Dryppslanger

En lørdag dro vi på Felleskjøpet og husbonden investerte i 75 meter med dryppslanger og mente det var vel anvendte penger, for jeg vannet til langt på kveld og han håpet at jeg kunne gjøre noe inne også, som klesvask.

Den første slangen gikk rundt halve huset og ved gjerdet, der hekken ble laget fra bunnen av, med kvister fra morplanten vi hadde, en Villvin.

Det var greit med dryppslanger, for det var mange planter som skulle opp og frem. Nå ble det vann, for takutstikkerne som skjermet for mesteparten av  nedbør, resulterte i at det var konstant tørt i bedene rundt huset. Buksbomhekken skulle også vokse fra ørsmå planter, så den fikk dryppslange den også.

Kvaliteten på slangen har vært god og nå har de bodd ute i mange år. Året etter første innkjøp ble det kjøpt flere meter med dryppslanger og vaskemaskinen har gått jevn og trutt…