Sibirkornell


Med så blodrøde grener at dekorasjoner er det første jeg tenker på. Noen ønsker kanskje en slik hekk og det er festlig, når den klippes jevnt fra den er liten, for å få den til å være dekorasjon rund ønsket plen, hus, eller annet. Det er kanskje en plante vi kommer til å se mer benyttet rundt moderne hus som har rette flater. De røde grenene er som en dekorasjon i seg selv, og tenk deg denne nydelig klippet.
Avleggere, jo da det går.

Noen planter den som en busk for fargespill eller for å benytte den i nettopp dekorasjoner.

Grenene egner seg i mange typer dekorasjoner, til kranser og som pynt rundt lysestaker, kvister i en urne, hjerter eller bare det å lage en ball, blomsterstøtter eller flettede små kurver til å sette over løk for beskyttelse mot dyr og mer til…

Bare fantasien stopper deg.

Jeg tror du blir fornøyd om du passer den når den vokser, slik at den ikke tar helt av, for det kan den gjøre…