Vindrue, Vitis Vinifera Muscat

Muscat druer


Plantene kommer seg og trives og det ser nå ut til at de har festet seg skikkelig og har startet å vokse. 2 like planter av denne sorten ble med hjem fra Oslo. Det var ikke lang stamme, men plantene så veldig struttende ut, så det var artig å skulle prøve dem. Det er vinteren som avgjør om det er gode og hardføre typer.

Vitis foretrekker en solrik og lun plass for optimal vekst og mange druer.   Det anbefales at en beskytt roten så mye som mulig.

Vitis foretrekker en kalsium og eller kalium rik gjødsel for maksimal vekst og avling. Blomstringen er i juni. Temperatur fra -20 til -35 grader Celsius. Planten trenger vann og liker fuktig, godt drenert og alkalisk jord.

Snart blir det grønne druer hos oss i Kongsberg også.

Se mer info under:
http://hagen.nord.net/index.php/2016/09/21/druer-generelt-f…-til-beskjaering/ ‎