Løken kom i bakken før vinter`n satte inn…

Løken kom i bakken før vinter`n satte inn…

Siste dag uten tele i bakken ble løken plantet på ca 30 minutter. Det måtte gå fort for jeg ventet telefon og det begynte å duskregne. Skje var kluet, for å få dette til så fort. Der det gamle jordbær bedet sto ble det også satt Narcissuss. Jeg er ikke helt fornøyd med enhånds hagespader for en har ikke like god følelse med spadebladet. Nå fikk epletreet løk rundt stammen et stykke fra blir bra og det ble andre løk i det nye bedet med Peoner. Andre bed fikk også et innslag av løk og jeg samlet dem, for lettere å holde styr på dem, når de formerer seg. Det blir spennende å se til våren…


20 Narcissus Triandrus Thalia


10 Narcissus Ice King

20 Puschkinia Libanotica

10 Allium Amplectens Gracefulll

25 Ornithogallum Nutans