Campanula posch “Lisduggan Variety”

Stjerneklokken ser nesten ut som en Betlehemsstjerne med noe smalere klokker, og trives best i full sol til halvskygge på planteplassen og blir ca 20 cm høy.

Blomsten planten har kan betegnes om lys lillarosa og Campanula har mange planter i slekten, og er fra ett- og to-årig til stauder.  De toårige plantene som kan overvintre i kalde strøk, kan anbefales samtidig som den bør være plantet slik at den er dekket med snø så lenge som mulig. Dette er for å unngå at den ikke starter vårsesongen for tidlig. Jeg har fått den til å blomstre ute. Ikke alltid like frodig, men siden det var en Campanula måtte den prøves.

Blomstring: Juni-Okt

Veldrenert jord fremskynder veksten. Planten vokser raskt under gode forhold.

Egenskaper: Er enestående blomstervillig om forholdene er tilrettelagt for dette. Planten er en langlivet bunndekker.

Planteavstand: 30 cm