Trefelling i Kongsberg og nærområdet…

Trefelling

Trefelling kan være en utfordring for mange, da busker eller trær fort når uregjerlige dimensjoner. Tele og diverse støm-linjer samt bygninger blir også utfordringer i tillegg, som gjør det “vanskelig” å gjøre slike opprydninger på egenhånd. Vanskelig skrev jeg, men det er fordi det er mange  faktorer som spiller inn, for det kan bli veldig dyrt å gjøre jobben selv, dersom en kapper linjer  kan en bli hold ansvarlig og få en uhensiktsmessig stor regning. Kostnadene  avhenger av type linje en er uheldig å treffe og kan i verste fall bli svært kostbart.

Det som er positivt er at det kan være enkelt å få slike krevende trær eller busker fjernet på en gunstig måte. Jeg kontaktet en ekspert med lang erfaring i bransjen som hadde forsikringer da jeg nettopp hadde linjer, egne bygninger og naboens bygninger å forholde meg til.

Anbefaler:
KONGSBERG TREFELLING HALVARD LIE
                                                                                     Mobil: 976 33 231
Befaring på kort varsel.
Forsikret.
Skriftlig tilbud, med forsikringsbevis.
Trefelling med eller uten vekk-kjøring.
Kan tilby løsninger som krever kran om det er vanskelig å fjerne store trær i byggelfelt etc.
Mer enn 25 års erfaring i bransjen.

Org nr
983413927